SomberVerdrietig
BoosOnbegrepen
VermoeidGestrest
NutteloosSlapeloos
FutloosJaloers
AngstigGetraumatiseerd

Roepen deze gevoelens herkenning bij jou op ? Misschien krijg  je al wat langer signalen van jouw lichaam en geest en heb je deze (nog) geen aandacht gegeven. Plan zelf een afspraak voor een verkennend gesprek.

Ontdek de sleutel tot een gebalanceerd leven vol gezondheid, harmonie in relaties en succes in je carrière. Laat je inspireren, motiveren en persoonlijk groeien tijdens jouw Reis van het leven.

Ervaar de kracht van een holistische benadering en ontdek de vele mogelijkheden om jouw welzijn te verbeteren. Leer hoe je jezelf kunt helen door je te verbinden met lichaam, geest en ziel en herstel jouw persoonlijke balans

Zet jouw persoonlijke veerkracht in en transformeer je welzijn.  Laat je begeleiden op dit avontuurlijke pad naar innerlijke rust, gezondheid en geluk. Kies vandaag nog voor harmonie in je leven en ervaar de verandering waar je naar verlangt!

Een veilige plek waar je kunt delen en je hart kunt luchten bij het verwerken van verlies en rouw. Ontdek de kracht van helende gesprekken en vind troost, steun en begeleiding. Met een luisterend oor en begeleiding  help ik je op jouw pad van verwerking. Laat je omarmen door compassie en expertise terwijl je je weg vindt naar verwerking en veerkracht. Heb jij verlies te verwerken? Maak een afspraak en ontdek de helende kracht van emotionele ondersteuning bij verlies en rouw.

Reis van het leven Petra Kors

Reis van het leven Petra Kors

Reageert doorgaans binnen 2 uur

I will be back soon

Whatsapp